torstai 17. tammikuuta 2019

Kehittämisehdotukset HSL:n hallituksen käsittelyssä ensi tiistaina

HSL:n hallitus käsittelee Kirkkonummen liityntälinjaston kehittämisehdotuksia seuraavassa kokouksessaan tiistaina 22.1.2019.

Voit katsoa ennakkoon lisätietoja hallituksen kokouksen esityslistasta. Kokousmateriaaleissa on tiivistetysti tietoa projektin etenemisestä ja tehdystä asukasvuorovaikutuksesta, johon te lukijat olette aktiivisesti osallistuneet. Kiitos siitä kaikille!

Kerromme kokouksen jälkeen täällä blogissa, mihin päätökseen HSL:n hallitus tuli.
HSL:n hallitus päättää Kirkkonummen liityntälinjaston kehittämisehdotuksista 22.1.2019.
HSL:n hallitus päättää Kirkkonummen liityntälinjaston kehittämisehdotuksista kokouksessaan 22.1.2019.

2 kommenttia:

  1. Upinniemiestä Gesterbyhyn kouluun menijät on siis kokonaan unohdettu. Aikaisemmin oli mahdollista päästä 173 linjalla kotiin Gesterbystä sekä klo 13 että 15. Metron myötä klo 15 ei ollut enään mahdollista ja uuden suunnitelman mukaan, kun 173 korvataan 172 linjalla, pääsee vain Kantvikiin. Sieltäkö pitäisi pienen alakoululaisen kävellä Upinniemeen?

    VastaaPoista
  2. Hei,

    asiaa pohdittiin suunnittelutyön yhteydessä yhdessä Kirkkonummen sivistystoimen kanssa. Tällöin todettiin, että ongelma ei koske suurta joukkoa. Tällä hetkellä ruuhka-aikoina yhteys toteutuu myös vaihdollisena, kuten nyt myös tulevien muutosten jälkeen hiljaisina aikoina. Valitettavasti yhteys on siis jatkossa vaihdollinen. Vaihdon voi tehdä esimerkiksi Kirkkonummen matkakeskuksella.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.